fbpx

Recenzie spokojných zákazníkov

Recenzie spokojných zákazníkov

12 Comments

  1. Katarína
    24. októbra 2019 at 10:26

    Tento stojan máme doma a je perfektný. Konečne je poriadok na stole aj v šuflíku. Je pedantne vyrobený, všetky hrany sú oblé takže odporúčam aj k menším detičkám. Je to nielen praktický pomocník,ale aj vkusný dizajnérsky kúsok.

  2. Vlasta
    18. novembra 2019 at 8:19

    Krasne pastelkovniky, ktore coskoro budu zdobit pripravovanu izbicku pre moje dcery. Nadhera, dakujem!

    1. Happy Mums
      19. novembra 2019 at 11:24

      ďakujeme krásne :-)))))

  3. Miriama
    19. novembra 2019 at 22:37

    Perfektná komunikácia, rýchle dodanie, krásne a detailné spracovanie.

  4. Katerina
    20. apríla 2020 at 12:52

    Velmi sa tesime z noveho pastelkovnika, je opravdu prekrasny <3 Je kvalitni,propracovany a dizajnovy,je to perfektni doplnek do detskeho pokojicku a zaroven zpusob,jak uskladnit pastelky, konecne v nich mame poradek, jupi 🙂

    1. Happy Mums
      26. apríla 2020 at 17:03

      ďakujem, krásne za recenziu…:-)))

  5. Miriama Š.
    23. januára 2021 at 22:48

    Skvely pristup, komunikacia, trpezlivost s narocnymi zakaznikmi 🙄🙈😁 a v neposlednom rade doraz na detail a kvalitu prevedenia. Dakujeme!

  6. Romana
    20. mája 2021 at 11:00

    Opravdu povedený kousek do dětského pokojíčku! Mám pro dcerku k narozeninám a už se těším, jak bude třídit barvičky. 🙂
    Velmi milá komunikace a neskutečna rychlost dodání! Všem moc doporučuji!

    1. Happy Mums
      2. júna 2021 at 9:21

      Ďakujem krásne

  7. Zuzana
    28. júla 2021 at 14:49

    Ďakujem za nádherný pastelkovník pre dcéru k jej meninám. Skvelá komunikácia, rýchle dodanie, starostlivo zabalené a ešte aj darček navyše 😉 chválim Vašu prácu 👍

  8. Andrea
    17. februára 2022 at 10:22

    Ďakujeme za krasny, napadity pastelkovnik, velmi potesil ako darček. Predavajuca Lenka je top obchodnička, mila, rychla, ochotna, za všetko davame 100 bodov 😀

    1. Happy Mums
      17. februára 2022 at 12:17

      Jeeej ďakujem krásne

Leave a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

0
0